Litt om meg ...

Født på Aker sykehus i Oslo i 1965 og bodde min første levemåned i Svensenga 2 på Kjelsås. Flyttet deretter til Skårer på Lørenskog, Akershus og bodde der til jeg var rundt 20. Var hestejente fra jeg var 9 år og kjøpte meg egen hest som 16 åring. Har mange år bak meg som fotballspiller i Lørenskog IF og var også med fra starten av på det første jentelaget i klubben. Bilulykker, og skader med mén fra dette, har dessverre satt stopper for videre fotballspill og støvlene står nå permanent på hylla.
 
Barneskoleårene ble unnagjort på Skåreråsen skole (trinn 1-3), Nordliåsen skole (trinn 4-6) og Løkenåsen ungdomskole (trinn 7-9). Av videregående skole har ett år på handelskole, mest for å slå ihjel ett år, og jeg hoppet senere av landbruksskolen ett år før jeg ble agronom. Etter noen år i arbeidslivet tok jeg generell studiekompetanse der det i dag heter Sinsen voksenopplæring. Jeg har examen philosophicum fra Blindern og nettstudier i slektsforsking fra høyskolen i Volda. Planen er at jeg en gang i framtida skal ta en bachelorgrad i historie.
 
Etter at jeg flyttet fra Lørenskog, har jeg bodd flere steder før jeg havna her i Groruddalen i Oslo. Opp gjennom åra har jeg også jobbet med mye variert, har blant annet vært travtrener og stallsjef, før jeg endte opp i min nåværende jobb i Statsarkivet i Oslo. Der er en god del av mine arbeidsoppgaver saksbehandling, i hovedsak slektsforespørsler, i tillegg til skanning og indeksering av diverse kilder, som blant annet kirkebøker fra statsarkivets embetsdistrikt Oslo, Akershus og Østfold. Dette materialet havner på Arkivverkets hjemmeside: http://www.arkivverket.no/arkivverket/Digitalarkivet
 
* Er en dyrekjær person og har nær sagt alltid hatt dyr rundt meg - hest, hund, kanin, katter og fugler. 
 
* Er veldig glad i norsk natur og har vært Norge på kryss og tvers mang en gang. Er også veldig glad i turer i skog og mark men foretrekker fjellturer og er som ei geit i fjellheimen når anledningen byr seg. Trives også veldig godt i sydligere strøk, på steder som ikke er nedrent av andre turister. 
 
* Er musiker, vokalist, og jeg er i et forhold med en som også er musiker, bassist. Han er for øvrig oldebarn av Karl Uchermann (1855-1940), kunstner og oppfinner - frankeringsmaskinen er blant annet en av hans oppfinnelser.
 
* Jeg har alltid vært interessert i slektsforsking og har, som tidligere nevnt, også slektsforskerstudier fra Høgskulen i Volda. Det er imidlertid spesielt slektshistorie som interesserer meg mest, og i den forbindelse har jeg også "pløyd" gjennom mangt et arkivmateriale rundt omkring på Norges mange diverse arkiv. Fra disse arkivturene har jeg innhentet mye slektsmateriale som forhåpentligvis en gang i framtida vil bli til bøker.
 
I tillegg er jeg kilderegistrator og har blant annet registrert en god del kilder fra mitt spesialområde, Ytterøy prestegjeld (kirkesokn Ytterøy, Mosvik og Verran) i Nord-Trøndelag. Mitt arbeid som omfatter kirkebøker, folketellinger/manntall, skifteregistre, militærruller m.m., har jeg registrert både i DIS-Norges regi og i egen regi, databasene ligger søkbare på Digiatalarkivet: http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/WebMeta.exe?slag=vismeny&katnr=&emnenr=&aar=&dagens=&fylkenr=0
 
* Arbeid i egen regi i mitt rom i Digitalarkivets Digitalpensjonat: http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/WebMeta.exe?slag=vispensjonat&pensjonat=vernes&pensjonatnr=137
 
* Er også en del av bygdeboksprosjektet for Ytterøy.
 
* Har tidligere vært en del av DIS-Norges Kirkeboksregisteringsprosjekt hvor jeg i hovedsak drev med usikkerhetssjekk.
 
* Er medlem i diverse slektsforeninger og historielag: Ytterøy historielag, Mosvik historielag, Veldre historielag, Ringsaker historielag, Sør-Østerdals slektshistorielag, Sør-Aurdal historielag, Strinda historielag, DIS Oslo/Akershus, Norsk slektshistorisk forening, m.fl.